Hvorfor investere i Bitcoin

bitcoin invest

Vi hører daglig om Bitcoin

Hvorfor hører vi daglig om Bitcoin? Bitcoin er på alles lepper fordi du kan tjene utrolig mye penger ved å investere i Bitcoin. Bitcoin er en spesiell type teknologi som gjør at verdier kan flyttes mellom to parter mye raskere enn for eksempel penger kan flyttes mellom to parter. Grunnen til at det tar så langt tid for deg å sende penger mellom to kontoer i Norge eller mellom to kontoer, hvor den ene befinner seg i utlandet er fordi det er veldig mange ledd i mellom to kontoer i Norge, og en konto i Norge og en i utlandet.

Når du overfører penger fra en konto i Norge til en annen konto må pengene først sendes av din bank til et egent selskap som kun driver med den fysiske overførselen av penger. Når dette selskapet har klarert pengene din og sendt de til den neste banken, må den neste banken godkjenne og sende til din konto. Klareringen av penger skjer ikke hele tiden. Det gjøres 3 store sendelser av penger hver dag. Det skjer ikke noe i helgene. Dette gjør at vårt vanlige bansystem tar veldig lang tid.

Bitcoin overfører penger raskt

Bitcoin dropper alt dette. Det er ingen mellomledd når Bitcoin blir overført. Det er kun en kjøper og en selger. Det er objektive tredjemenn som sitter å gjør den praktiske flyttingen av verdiene for deg. Dette er datamaskiner og de gjør jobben hvert 10 minutt istedenfor 3 ganger om dagen. På denne måten går overføringene raskere.

Mye penger å tjene

Tilbake til hvorfor folk bruker så mye tid på Bitcoin akkurat nå. Bitcoin går opp og ned i verdi. Det gjøres veldig ofte og drastisk. Bitcoin sin verdi har vært oppe på 20.000 dollar for en Bitcoin, mens den i skrivende stund er nede i 8000 per Bitcoin. Dette skjedde på noen uker. Tror du at Bitcoin går tilbake til det den var så kan du tjene 2 eller 3 gangeren på noen uker, hvis det tar like lang tid for valutaen å gå opp som ned.

Ønsker du å tjene 2 eller 3 gangeren av din investering på noen uker? Da bør du lese mer om Bitcoin og du bør også kjøpe Bitcoin. Det er kun ved eierskap av Bitcoin du kan være med på en av de mest eventyrlige reisene på mange århundrer. Bitcoin er kanskje en av de mest imponerende teknologiske utviklingene noen gang. Vi snakker om en teknologi som har skapt en verdi som er helt hinsides alt vi har sett tidligere. Vasser i penger Mange av de som har vært med på dette eventyret vasser i penger. Kom du deg inn på rett tidspunkt har du tjent så mye penger at du ikke har muligheten til å bruke de opp. Ungdommer som skjønner seg på teknologi har tjent milliarder på noe som få av oss andre skjønner oss så mye på. Men det vi skjønner er at her kan du tjene mye penger.

https://www.naturfag.no/artikkel/vis.html?tid=521751

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *